PrejaByggAllservice  HB

Ingen Ung Utan Jobb

Om oss
PrejabyggAllservice HB är det lokala byggföretaget med kompetens att kunna genomföra alla förekommande typer av projekt. Hemmamarknaden är Uppland och större delar av närliggande län , men även andra projekt åt prioriterade kunder är intressanta.

Vi arbetar professionellt och strukturerat och är därför en komplett partner som är organiserad för att ta hand om hela byggprocessen från idé till färdigställande, men genomför även andra entreprenadformer enligt kundens önskemål.

Vår långa historia har gett oss stor erfarenhet och i utformning av idéer och hur vi kan genomföra komplexa renoveringar. Vi har haft byggfirma i flera generationer och vår spetskompetens ligger framförallt i utforma estetiskt vackra plattsättningsarbeten. Vi arbetar alltid enligt vårt kvalitetssystem som är Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö integrerat -KMA.

En idé är född

Vår idé är att att skapa en kundnätverk. Erbjuda våra kunder tjänster inom bygg och stenläggning. tanken är att vi på 
Prejabyggallservice ska kunna erbjuda lägre priser än våra konkurrenter. Prejabyggallservice kommer utföra tjänster inom hela Sverige. Våra tjänster kommer att vara stenläggning utomhus, Designa trädgårdar, Måla om hus och renovera inomhus text målning, golvläggning, tapetsering och mm.

Varför är det du säljer bättre än andra alternativ?

Vi på Prejabyggallservice har lång erfarenhet inom branschen och kommer att utföra bästa jobb till marknadens lägsta pris.

150 Glad Kunder 

Vi arbetat med olika jobbar på de kunder.
Bygga ett hus 135kvm, Snickeri arbetet, Badrumsrenovering, Kök renovering, Tak Renovering, Hus renovering, Bygga garage, Trädgårdsarbetet, Stenläggning,
Carport dubbel och enklare, Tapetsering, 
Målning, Monterar  dörr och fönster, 
Och mycket  mer.  

Vi kan lovar  jobb


Vi har bra proffs arbetar.
Vi  har  nya ide. vi har  mycket dizain.
Vi kan göra en gamla hus renovering  och efter  är bli fint huset därför  vi kan lovar.
analytics.google.com/analytics/web/?authuser=0#management/Settings/a91956146w136183063p140387169/%3Fm.page%3DTrackingCode%26_r.ghFlowId%3D6324039/