top of page

Vår historia

Vi har älskat varje minut av vår resa

PrejabyggAllservice HB är det lokala byggföretaget med kompetens att kunna genomföra alla förekommande typer av projekt. Hemmamarknaden är Uppland och större delar av närliggande län , men även andra projekt åt prioriterade kunder är intressanta.

Vi arbetar professionellt och strukturerat och är därför en komplett partner som är organiserad för att ta hand om hela byggprocessen från idé till färdigställande, men genomför även andra entreprenadformer enligt kundens önskemål.

Vår långa historia har gett oss stor erfarenhet och i utformning av idéer och hur vi kan genomföra komplexa renoveringar. Vi har haft byggfirma i flera generationer och vår spetskompetens ligger framförallt i utforma estetiskt vackra plattsättningsarbeten. Vi arbetar alltid enligt vårt kvalitetssystem som är Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö integrerat -KMA.

Totalentreprenad

En idé är född

Vår idé är att att skapa en professionell totalentreprenad.

Erbjuda våra kunder tjänster en totalentreprenad från grunden till färdigt tak samt trädgårdsarbetet.

Tanken är att vi på Prejabyggallservice ska kunna erbjuda lägre priser än våra konkurrenter. Prejabyggallservice kommer utföra tjänster inom Uppsala län, Stockholm län, Västerås län, Gävle län med

huvudkontor i Uppsala.

Våra tjänster kommer att vara bygga nytt eller renovera gammalt huset.

Varför är det du säljer bättre än andra alternativ?

Vi på Prejabyggallservice har lång erfarenhet inom branschen och kommer att utföra bästa jobb till marknadens lägsta pris.

Nöjd Kunder

Vi arbetat med olika jobbar på de kunder.

Bygga ett hus 135kvm, Snickeri arbetet, Badrumsrenovering, Kök renovering, Tak Renovering, Hus renovering, Bygga garage, Trädgårdsarbetet, Stenläggning,

Carport dubbel och enklare, Tapetsering,

Målning, Monterar dörr och fönster,

Och mycket mer. 

Vi kan lovar jobb

Vi har bra proffs arbetar.

Vi har nya ide. vi har mycket dizain.

Vi kan göra en gamla hus renovering och efter är bli fint huset därför vi
 kan lovar.


PrejaByggAllservice HB

bottom of page