top of page

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PrejaByggAllservice har utfört.
Välja referensjobb.  

Totalentreprenads arbetet

Som leverantör av småhus, flerbostadshus och andra byggprojekt är vi en helhetsleverantör där inget projekt är för litet eller för stort. Inom PrejaByggAllservice HB finns en organisation vars uppgift är att utveckla, planera och leda projekt, i liten eller stor skala, i egen regi eller tillsammans med samarbetspartners.

Bygg & Renovering

Vi kan husrenovering! Vänd dig till oss när det är dags att renovera ditt hus. Vi tar oss an små som stora projekt, alltid med samma stora entusiasm och kreativitet.

Badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum och tvättstugor varje år och hos oss får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan och en engagerad projektledare som är med dig hela vägen från start till mål. Kontakta Prejabyggallservice HB  för en fri rådgivning av din Badrumsrenovering. 

Kökrenovering

På Prejabygg har vi stor erfarenhet av att ge våra kunder råd om de faktorer som påverkar priset och därmed också budgeten för köket. Vi ger dig råd om vad du bör tänka på när du gör din köksbudget och vilka val som påverkar det totala kökspriset.

Målning & Tapetsering

Våra hantverkare ser till att arbetet utförs på korrekt sätt och vi gör allt för att överträffa dina förväntningar. Vi utför all typer av måleri. Vi har lång erfarenhet av måleri och våra kompetenta målare hjälper dig gärna med både stora och små projekt både utvändigt och invändigt. 

Tapetsering och snygga fondväggar förnyar både hem och kontor och med våra erfarna målare får du bästa resultat. Vi hjälper också gärna till med att hitta rätt tapet för just dig. Kontakta oss när du har frågor om tapeter eller måleri.

Mark & Trädgårds

Trädgårdsarbete utför trädgårdsanläggningsarbeten som omfattar bl.a. plattläggning, jordbearbetning, grässådd, dränerar hus, bygger murar, trappor, Inglasning, Altaner och mer  om Mark och Trädgårdsarbetet 

bottom of page