prejabyggallservice  HB

Ingen Ung Utan Jobb

Om oss
PrejabyggAllservice HB är det lokala byggföretaget med kompetens att kunna genomföra alla förekommande typer av projekt. Hemmamarknaden är Uppland och större delar av närliggande län , men även andra projekt åt prioriterade kunder är intressanta.

Vi arbetar professionellt och strukturerat och är därför en komplett partner som är organiserad för att ta hand om hela byggprocessen från idé till färdigställande, men genomför även andra entreprenadformer enligt kundens önskemål.

Vi är idag ca 3 anställda men vi samarbetar med andra firmor som gör det möjligt för oss att ta in fler vid behov för större krävande projekt.

Vår långa historia har gett oss stor erfarenhet och i utformning av idéer och hur vi kan genomföra komplexa renoveringar. Vi har haft byggfirma i flera generationer och vår spetskompetens ligger framförallt i utforma estetiskt vackra plattsättningsarbeten. Vi arbetar alltid enligt vårt kvalitetssystem som är Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö integrerat -KMA.

Inledningsvis börjar vi med att vi kommer ut till er och tittar på projektet tillsammans planerar vi mål och delmål. Vi lämnar givetvis alltid kostnadsfria offerter vid kundbesök.

1. Min ide
Vår idé är att att skapa en kundnätverk. Erbjuda våra kunder tjänster inom bygg och stenläggning.tanken är att vi på prejabyggallservice ska kunna erbjuda lägre priser än våra konkurrenter.prejabyggallservice kommer utföra tjänster inom hela Sverige.

Våra tjänster kommer att vara stenläggning utomhus, Designa trädgårdar, Måla om hus och renovera inomhus tex målning, golvläggning, tapetsering och mm.

3.Varför är det du säljer bättre än andra alternativ?
Vi på prejabyggallservice har lång erfarenhet inom branschen och kommer att utföra bästa jobb till marknadens lägsta pris.

4Vilket problem löser du åt kunden? Vilken nytta har kunden av att köpa din vara eller tjänst?
Om kunde väljer oss kommer vi alltid att erbjuda gratis offerter och alltid göra klart jobbet i tid efter överenskommelse.

5.vi vill göra bra  jobbet, den är  för  helsa, allt  jobb vill  älesker  så jag  älesker min  jobbb.

6.vi kan lova för  mitt  jobb. vi har  bra profesionalarbetar. vi  har  nya idea. vi har  mycke dizahn. vi kan göra en gamla hus revonering  och efter  är  bli finnt huset därför  vi kan lovar.

7.pris är  bra priset  vi sök mycket  och  lön en trevligt pris för  ni.  vi vill bjodande glad. 
MVH
Elson Preja
Kundansvarig på Prejabyggallservice HB
[email protected]
0708 199 258

Bygg & Renovering - Övrigt Uppsala, stockholm, Gäv

murgrill & naturalgrill

                            Vi kan lova

stönsetning & mursätning

                                Vi kan fixa 

Uppsala, stockholm, Gävle,

                       Vi har trevligt pris

vi kan lova för  mitt  jobb. vi har  bra profesionalarbetar. vi  har  nya idea. vi har  mycke dizahn. vi kan göra en gamla hus revonering  och efter  är  bli finnt huset därför  vi kan lovar.

vi vill göra bra  jobbet, den är  för  helsa, allt  jobb vill  älesker  så jag  älesker min  jobbb

pris är  bra priset  vi sök mycket  och  lön en trevligt pris för  ni.  vi vill bjodande glad. 

analytics.google.com/analytics/web/?authuser=0#management/Settings/a91956146w136183063p140387169/%3Fm.page%3DTrackingCode%26_r.ghFlowId%3D6324039/